De 12 Meest Gemaakte Linkbuildingfouten Die Je Moét Vermijden

Published Apr 02, 21
5 min read

Wat Is Linkbuilding In 2021? Uitleg, Tips & 109 StrategieënOf dat nu gaat om producten, diensten, software, tools of wat dan ook. Daarom is het een zeer effectieve tactiek om prijzen te vergelijken. Dat hoeft niet per se te gaan om jouw eigen producten of diensten. Het kan ook gaan om aanverwante zaken. Iets wat jouw klanten gebruiken naast jouw diensten of producten.

Denk ook aan ludieke zaken als het vergelijken van bierprijzen, entreekaartjes of seksspeeltjes. Gastbloggen uitwisselen is een hele effectieve tactiek zijn om zowel backlinks als bezoekers te genereren naar jouw website. Het werkt als volgt: E-mail een website, vraag of je een blog mag schrijven op hun website die naar jou linkt en zij mogen een blog schrijven voor jouw website met backlink erin.

Seo: Backlinks Op Een Forum.

In feite wissel je publiek uit en daar zit ook een link bij. Let wel op dat zowel jij als de andere partij een kwalitatieve blogpost schrijft en niet zomaar 300 woorden bij elkaar gooit. Zorg ook dat beide websites ongeveer even groot zijn qua publiek en autoriteit. Het uitwisselen van gastbloggen kan via AB, ABC en ABCD linkruil.

Door websites of personen te vermelden in een artikel op jouw website, maakt dit het makkelijker om deze websites of personen te benaderen en een link naar jouw website te krijgen. Bijvoorbeeld een lijst met de 10, 25 of 50 grootste influencers in een branche. De kans is groot dat enkele van deze influencers vanuit social media en hun blog naar jou linken.

Linkbuilding Voor Duitse Webshops – Duitsemarkt

Het tweede aspect is het aangaan van een relatie, zodat je op termijn een link krijgt vanuit de website. Doe iets leuks, grappigs en opvallends wat gerelateerd is aan jouw product of dienst met als enige doel aandacht en backlinks te genereren. Bekijk bijvoorbeeld dit leuke idee van Matt Sleeps.

Want ja, elke zondag liggen er weer miljoenen mensen met een kater op bed. Op een Matt Matras het liefst. Deze éne pagina, die niet meteen conversie en aankoop gericht is, heeft 54 backlinks opgeleverd waaronder 1 van Business Insider en vrijwel elke grote krant en magazine van Nederland. Of een grappige vacature als die meer dan 120 backlinks opleverde.

Linkbuilder – Linkbuilding - Wat Is Linkbuilding ?

Een beurs om te studeren. seo tool. Deze techniek is bedacht in Amerika, waar beurzen voor studenten veel normaler zijn dan in Nederland. Daar verwijzen universiteiten doorgaans naar beurzen die (toekomstige) studenten kunnen verdienen om te gaan studeren. Het komt niet of nauwelijks voor in Nederland, maar als het lukt is het enorm krachtig.

Verspreid dit onder scholen en deze scholen linken dan door naar jouw pagina waarop je vermeldt wat studenten precies moeten doen om die beurs te verdienen. Content push technieken zijn linkbuilding technieken die uit de volgende stappen bestaan: Contacteer relevante websites en vraag of je daar een stuk content mag plaatsen of dat zij een stuk content voor je willen ontwikkelenOntwikkel een stuk content van het juiste niveauStuur dit opMonitor dat de content geplaatst wordtControleer je backlinkPromoot deze content bij relevante websites Dat lijkt simpel, maar is het niet altijd.

Hoe Kom Je Aan Goede Backlinks? (Linkbuilding Tips)

Het vergelijken van producten, merken, onderwerpen of 2 totaal ongerelateerde zaken kan veel backlinks opleveren mits goed gedaan. In verschillende branches zijn wiki websites actief. Wiki’s zijn kleine Wikipedia websites gericht op 1 specifiek onderwerp. Bijvoorbeeld 1 game of 1 boekenreeks. Bekijk hier een wiki over Game of Thrones: Westeros Wiki.

Zoek in Google op [zoekwoord] + wiki. Bijvoorbeeld fitness wiki. Dan vind je deze leuke wiki website gericht op fitness voor kinderen. Artikel marketing websites zijn websites vol met artikelen waar jij een backlink in plaatst. Het enige wat je hoeft te doen is een artikel schrijven van ongeveer 300 woorden en daarin jouw linken verwerken. beginpagina.

Backlinks Kopen Voor Een Hogere Ranking

admin, auteur op Ekxoekxo.nlLinkbuilding - wat is het en hoe kom je aan backlinks in 2019?blogmaken.net


Echt moet je deze sites gebruiken. Lees hieronder waarom. Ontdek hier waarom je deze vorm van linkbuilding moet gebruiken. Persberichten zijn niets nieuws. In marketing & PR dienen ze al meer dan 100 jaar het doel om informatie te verspreiden. Voor SEO kunnen ze ook een rol spelen. Een grote press release helpt je om te scoren in Google.

Zorg er wel voor dat je alleen maar branded of URL ankerteksten gebruikt. En verspreid je persbericht niet onder websites waar je dit ziet: . Dat zijn eigenlijk artikel marketing websites. Gastbloggen is misschien wel de meest bekende en populaire manier van linkbuilden. Dit zorgt voor een sterke backlink en directe bezoekers.

Linkbuilding Voor Dummies - Tijdvooreensite

Bijvoorbeeld via: Instagram (wij hebben hiervoor onze eigen ontwikkelde software)Blog reactiesTwitter Wanneer je een website hebt gevonden mail of bel je om contact op te nemen met de website, stel je de voorwaarden vast, schrijf je de content en stuur je het op om te laten plaatsen (de startpagina). Maak als bedrijf een digitale badge en reik deze uit aan relevante bedrijven of bloggers.

Niet elke, maar een deel van de badges die je uitreikt, plaatst de badge en linkt terug naar jouw homepage of de awardpagina. Een bekend voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld keurmerken en certificeringen die bedrijven maar al te graag op hun website plaatsen. De testimonial tactiek is zeer eenvoudig: Inventariseer van welke producten en diensten jouw bedrijf gebruik maakt.

16 Tips Om Snel Backlinks Te Krijgen & 13 Valkuilen Om Te Voorkomen

Bijvoorbeeld zoals dit (Klik Proces is aanklikbaar): De review tactiek is zeer eenvoudig en vergelijkbaar met de testimonial tactiek: Inventariseer van welke producten en diensten jouw bedrijf gebruik maakt. Biedt de bedrijven van deze producten en diensten aan om een review voor de website te schrijven als je daar een link in mag plaatsen.

In elke branche zijn er websites waarop je een profiel kan aanmaken. Of je nu een schilder, piloot of consultant bent. Op zo’n profiel plaats je jouw bedrijfsgegevens of persoonlijk informatie inclusief een link naar jouw website. De website van de Kamer van Koophandel is een voorbeeld hiervan (www. kvk.nl), about.

Waarop Letten Bij Het Kopen Van Backlinks In 2020

Het kopiëren van content komt helaas veel voor. Met name bij teksten, omdat het ontwikkelen daarvan moeilijk en tijdrovend is. Als je dat goed doet ga je zeker weten te maken krijgen met plagiaat. Er zijn dan 2 mogelijkheden. Eisen dat de content wordt verwijderd of eisen dat ze een backlink opnemen als bronvermelding.

More from Online, Bedrijven, Overzicht

Navigation

Home

Latest Posts

Tandarts Winschoten

Published Dec 01, 22
8 min read

Torx Schroevendraaier Met Gaatje

Published Nov 30, 22
3 min read

Tandarts Veenendaal

Published Nov 06, 22
10 min read