Tandarts Veenendaal

Published Nov 06, 22
10 min read

Beste Tandarts Zwijndrecht - Tandartsenpraktijk Tawana

Voor elk probleem aan het gebit is wel een specialist te vinden. We kunnen kiezen uit tandartsen gespecialiseerd in implantologie, cosmetische tandheelkunde, prothetiek (kunstgebitten), endodontologie (wortel­kanaalbehandeling), parodontologie (tandvleesproblemen), bleken van tanden, er bestaat zelfs biologische tandheelkunde. En bent u bang voor de tandarts? Dan kunt u naar de angsttandarts. Bij sommige tandartsen kunt u onder narcose behandeld worden of zelfs onder hypnose.

Ook kunt u hier informatie vinden over de kosten en uitleg van verschillende behandelingen, onder andere via filmpjes. Een tandarts vinden kan eveneens op de website van de beroepsvereniging Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (NMT): www. tandartsennet.nl. Er is nog geen mogelijkheid om de ‘goede tandarts’ op te zoeken.

Tandarts Zoetermeer - Tandartspraktijk Thc De Leyens

krt.nu. Met dit keurmerk laten tandartsen zien dat zij staan voor optimale tandheelkundige zorg in hun praktijk: zij volgen bijvoorbeeld bij- en nascholing, hebben een klachtenregeling, en werken minimaal 14 uur per week. De helft van alle tandartsen staat ingeschreven bij het KRT. Aanmelding is vrijwillig; niet ingeschreven staan betekent niet dat de tandarts geen goede kwaliteit levert. tandarts zoetermeer buytenwegh.

Wilt u er zeker van zijn dat ze hun vak serieus nemen? Op de website van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) staat een overzicht van bij deze vereniging aangesloten tandartsen: www. nvoi.nl. Erkende parodontologie kunt u vinden op de website van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVVP): www.

Kwaliteit - Tandarts Jordaan

De tandartsvergelijker is een mooie manier voor tandarts-, maar ook mondhygiëne-, orthodontie- en tandprothesepraktijken om zichzelf kosteloos te profileren en te onderscheiden van anderen. Dit omdat wij veel keuze informatie tonen over een mondzorgpraktijk én reviews van patiënten. Hiermee onderscheiden wij ons van andere zorgvergelijkers die zich vaak maar op één onderdeel (zoals alleen patiëntenreviews) richten.

Stel, u bent verhuisd en zoekt een nieuwe tandarts en mondhygiënist. Hoe komt u er achter bij welke tandarts en mondhygiënist u het beste behandeld wordt? Allereerst betekent ‘kwaliteit’ voor iedereen iets anders. Uw nieuwe tandarts en mondhygiënist moeten bij u passen, het moet ‘klikken’. U zal zich er comfortabel genoeg willen voelen om uw wensen te kunnen uiten en u zal zich begrepen willen voelen.

Beste Tandartsverzekering (Update: 2022)

Tandarts Best - Tandartspraktijk Dental Clinics BestBent u op zoek naar een tandarts in de buurt? Tandartsregister.nl


De één vindt het fijn om zich in een groot modern pand te bevinden en de ander voelt zich juist thuis bij een kleine praktijk waar een ouderwets tapijt op de wachtkamervloer ligt. Gelukkig is er voor elk wat wils. Tandartsen en mondhygiënisten moeten aan veel eisen voldoen. Zo hebben ze te maken met recent gewijzigde richtlijnen en wetten.

Tandarts Archives - Stichting VGSBent u op zoek naar een goede tandarts & mondhygiëniste? Mond-time


Daarbij zijn steeds meer tandartspraktijken commerciëler gaan denken. Zij willen u in uw wensen tegemoet komen. Soms conflicteert de wet- en regelgeving met de wensen van de patiënt, wat het er niet eenvoudiger op maakt. Uiteraard hebben de behandelaars ook nog hun eigen visie op kwaliteit. Ook deze mening strookt soms niet met regels die bijvoorbeeld door de verzekering worden opgelegd.

De Beste Tandarts Van Nederland - Dental Info

Zo moet een behandelaar met lang haar de haren opgestoken hebben, mogen er geen belemmerende sieraden worden gedragen en wordt er lichte kleding gedragen. Voor elke behandeling of onderzoek worden de handen gewassen of met handalcohol ontsmet, worden er handschoenen gedragen, een mond-neusmasker en een beschermbril opgezet. Dit zijn dingen waar u zelf op kunt letten.

Hoe is uw gezondheid? Welke medicatie u gebruikt? Bezoekt u een arts of heeft u een arts bezocht? Wat is uw zorgvraag op de korte en de lange termijn? Stemt u toe met de behandeling en wie voert de behandeling uit? Stelt de tandarts of de mondhygiënist deze niet? Dan missen zij een deel informatie om u een gedegen behandeling aan te kunnen bieden.

Uw Tandarts Nabij Westerbork - Mondzorgpraktijk Fokkerstraat

U heeft recht op keuze van behandelaar. Vaak staat op de website aangegeven wie er allemaal werken in de praktijk. U zou de websites kunnen bezoeken van uw regio. Bij het kiezen van een tandartspraktijk zou u bij uw buren kunnen vragen welke ervaringen zij hebben. Bedenk daarbij wel dat zij wellicht niet dezelfde dingen als u belangrijk vinden.

Helaas schildert dit lang niet altijd een goed beeld af. Zo zijn mensen geneigd om hun frustraties eerder te uiten dan hun tevredenheid en zijn er vaak te weinig mensen die een beoordeling hebben gegeven. Een goede tandarts en mondhygiënist houden zelf de patiënt tevredenheid bij door patiënten enquêtes in te laten vullen.

Cdc Complete Tandzorg - Gespecialiseerde Tandheelkundige ...

Sommige verzekeringen hebben contracten met bepaalde tandartspraktijken. Zij schuiven deze praktijken naar voren naar hun klanten. Zij zeggen kwaliteitsafspraken te hebben gemaakt met deze praktijken. Echter heeft nog geen enkele verzekering ooit aan de stoel van een tandarts gezeten. Bovendien kunnen ‘ketens’ (diverse praktijken onder 1 naam) deals maken met de verzekering.De beroepsverenigingen hebben een visitatie-traject ontworpen voor hun leden. Hierbij worden leden bezocht door visiteurs. Dit zijn collega’s met een opleiding tot Hoofdvisiteur en collega’s die zelf in het visitatie-traject zitten. Bij deze visitatie wordt de gehele opzet van de praktijk bekeken en worden er tips gegeven over hoe het nog beter zou kunnen.

Kwaliteitsregister Tandartsen (Krt) - Alles Over Het Gebit

HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) is een norm voor de certificering van kwaliteitssystemen binnen de zorg. Er zijn normvarianten voor diverse sectoren, zoals een specifieke normvariant voor tandartspraktijken. De HKZ normen zijn gebaseerd op ISO 9001, maar bevatten ook de (belangrijkste) wettelijke eisen die op tandartspraktijken van toepassing zijn.

Beste tandarts van Rotterdam - Tandartsen NederlandWelkom op onze website Tandarts.nl


Het BIG-register is een register waar elke tandarts in zou moeten staan. Helaas zijn er enkele ‘tandartsen’ in Nederland werkzaam die (nog) niet in het BIG-register staan omdat zij bijvoorbeeld uit het buitenland komen of omdat ze hieruit geschrapt zijn of omdat zij de afgelopen periode te weinig hebben gewerkt.

Tandheelkundig Centrum Voorburg: Uw Gebit, Onze Zorg

Naast het BIG-register zijn er ook registers waarin gedifferentieerde tandartsen staan vermeld. Tevens zijn er kwaliteitsregisters voor tandarts en mondhygiënisten: het KRT en het KRM. Deze registers zijn online te vinden. Deze kwaliteitsregisters zijn niet verplicht. Om in het kwaliteitsregister te komen, moeten zij hun kennis doorlopend actualiseren. Elke registratie geldt vijf jaar.

U kunt zo gemakkelijk een afspraak met de tandarts combineren met een afspraak met de mondhygiënist. Wel is het zo dat in groepspraktijken vaak wat verloop is en het kan dan ook zijn dat u af en toe een nieuwe behandelaar treft aan de stoel. U zult dan opnieuw moeten uitleggen wat bij u de situatie is.

Hoe Kies Je Een Tandarts Die Bij Jou Past?

Bij een solopraktijk is dat vaak wat anders. De gezichten zijn vaak jarenlang dezelfde en dat voelt vertrouwd aan (mondhygienist zoetermeer). Het beleid van de praktijk wordt ook gewoon voortgezet. Maar voor een solopraktijk is het makkelijk om wat minder scherp te zijn. In zo'n omgeving wordt minder op zijn of haar kwaliteit gelet.

De solopraktijk moet zelf alles goed organiseren. Een solopraktijk kent meestal ook minder specialisaties. Bepaal van te voren wat u belangrijk vindt. Bijvoorbeeld dat de tandarts affiniteit heeft voor kinderen of voor preventie. Misschien vindt u het belangrijk dat het uiterlijk van uw gebit geoptimaliseerd wordt of wilt u een praktijk waar u in de avond terecht kunt.

Tandartspraktijk Besth - De Beste Van Amsterdam-zuid

Maak eens een lijstje van de punten die u zoekt in een praktijk en ga dan de websites bekijken. U kunt uiteraard ook de praktijken bellen en de assistente vragen in hoeverre ze u tegemoet kunnen komen.

Als de mooie glimlach ontbreekt dan kunnen wij dit probleem oplossen.

Glimlach! Tandzorg - Hoge Kwaliteit Tandzorg

U heeft wellicht al gehoord of gelezen dat op de locatie waar voorheen een Rabobank-kantoor was gevestigd, een nieuw medisch centrum wordt gebouwd. In het Medisch Centrum Raamsdonksveer komt complete zorg onder één dak. Met trots kunnen we u vertellen dat ook Tand, Anders haar intrek zal nemen in Medisch Centrum Raamsdonksveer! Tand, Anders blijft zich ontwikkelen en groeien.

Samen onder één dak: dat maakt overleg met huisartsen en andere medisch specialisten makkelijker. Uw gemak: in het Medisch Centrum Raamsdonksveer kunt u ook terecht bij Service Apotheek ’t Veer en de huisartsenpraktijken MOSA en Vanneste & Berends. En er zullen nog meer medische partners hun intrek nemen in het nieuwe centrum.

Tandheelkunde Oss - Tandarts Kliniek Oss

Op de nieuwe locatie zullen we onze praktijkruimten dan ook voorzien van de nieuwste bewezen technieken voor algemene tandheelkunde en mondhygiëne, implantologie, prothetiek, esthetische tandheelkunde, orthodontie en het bleken van tanden. Dankzij de centrale ligging is het Medisch Centrum Raamsdonksveer goed bereikbaar per fiets of te voet. Komt u met de auto? Er is volop gratis parkeergelegenheid.

‘Goede zorg, stralende lach’ is ons motto en dat is niet voor niets. Goede zorg staat voorop. Dat betekent dat u altijd kunt rekenen op een goede service, zoals garantie op behandelingen. Net zo belangrijk vinden wij een vertrouwd gezicht: bij Tand, Anders heeft u altijd een vaste behandelaar. Samen dragen we zorg voor een gezonde mond en een goed gebit, voor een stralende lach! Naast algemene tandheelkunde en mondhygiëne kunt u bij ons terecht voor implantologie, esthetische tandheelkunde, orthodontie en het bleken van tanden.

Tandarts In Apeldoorn • Tandarts Apeldoorn

Op zoek naar een goede tandarts? Iedereen is welkom, van jong tot oud! Onze praktijk is zes dagen per week geopend, waaronder op maandagavond en zaterdagochtend. Een uitkomst voor wie overdag drukbezet is! Kennismaken? Bel voor een intake-afspraak met onze praktijk in Raamsdonksveer: 088 - 800 63 33. We zijn uitstekend bereikbaar per fiets en per auto; er is voldoende parkeergelegenheid.

Wij hebben een afspraak voor u ingepland, houdt u alstublieft rekening met het volgende: Kom alleen naar uw afspraak, neem telefonisch contact op wanneer dit écht niet kan Graag 2 minuten voor aanvang van uw afspraak pas de praktijk betreden Controleer 30 min voor uw afspraak uw temperatuur nog thuis, verhoging? Bel uw afspraak af.

Home - Tandartspraktijk Minerva - Tandarts In Amsterdam Zuid

In onze moderne tandartspraktijk aan de Prins Hendriklaan te Zeist werken wij met verschillende ervaren tandheelkundige specialisten, zodat wij bijna alle tandheelkundige behandelingen kunnen aanbieden op het gebied van mond-gebitsverzorging. U staat als patiënt altijd centraal bij ons! Bij ons wordt een behandeling in principe altijd met anesthesie uitgevoerd tenzij u prefereert een behandeling zonder verdoving te ondergaan.

Esthetische tandheelkunde is één van mijn grote passies, daarom werk ik met de allerbeste tandtechniekers om het mooiste resultaat te behalen voor mijn patiënt"

Tandarts Blaak - Specialist In Mondhygiëne En Preventieve ...

Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:00. De openingstijden van onze tandartspraktijk zijn als volgt: Maandag: 07:00 uur tot 21:00 uur Dinsdag: 07:00 uur tot 21:00 uur Woensdag: 07:00 uur tot 21:00 uur Donderdag: 07:00 uur tot 21. 00 uur Vrijdag: 08:00 uur tot 17:30 uur Zaterdag: 08:00 uur tot 18:00 uur.

Heeft u behoefte aan een persoonlijke benadering als u een bezoek brengt aan de tandarts? Dat begrijpen wij bij Your Dental als geen ander. Daarom staan wij altijd voor u klaar om vragen over onze tandheelkundige behandelingen of over uw gebitsproblemen te beantwoorden. Bij onze mondzorgpraktijk in Almere Poort bent u van harte welkom voor al uw gebitsvragen en -problemen.

Tandarts Bij Mij In De Buurt - Beste Tandartspraktijk Bij Mij In De ...

Wij zijn gevestigd als tandarts in Almere Poort en zijn erop gericht iedereen een persoonlijke en effectieve behandeling of controle te geven. De gezondheid van uw gebit is bepalend voor uw algehele gezondheid, dus daar gaan wij met de grootste zorg mee om. Heeft u een specifiek probleem? Wij hebben de kennis in huis om ervoor te zorgen dat u zonder gebitspijn verder kunt..

Glimlach! Tandzorg is een jonge en vooruitstrevende tandartspraktijk in Gouda. Wij combineren een hoge kwaliteit zorg met een prettig contact. Ben je op zoek naar een tandarts in Gouda? Bij ons kan je terecht. Wij helpen je graag naar een uitstekende mondgezondheid. Je kunt bij ons terecht voor reguliere tandzorg voor alle leeftijden, ook de aller kleinsten zijn welkom.

Tandarts Duivendrecht - Tandartspraktijk Diemen Zuid

Voor mondhygiëne, doorzichtige beugels, implantaten en het veilig bleken van je tanden ben je bij ons aan het juiste adres.

Er is op dit moment geen enkele kwaliteitssysteem die kan aantonen wat de kwaliteit is van het geleverde werk van de tandarts of tandartspraktijk. Het zou mooi zijn als u als patiënt inzicht zou hebben in de gemiddelde levensduur van een vulling, kroon of andere behandeling. Er wordt op dit moment wel onderzocht door diverse instanties of dit soort metingen mogelijk zijn.

More from Fysieke winkel, Online

Navigation

Home

Latest Posts

Tandarts Winschoten

Published Dec 01, 22
8 min read

Torx Schroevendraaier Met Gaatje

Published Nov 30, 22
3 min read

Tandarts Veenendaal

Published Nov 06, 22
10 min read