Tandarts Winschoten

Published Dec 01, 22
8 min read

Tandartsen In Zoetermeer Vergelijken Op Tarieven En Kwaliteit

We spreken Nederlands / Wir reden Deutsch / We speak English. Onze praktijk is aangesloten bij het KRT (Kwaliteitsregister Tandartsen) In deze praktijk staat goede mondzorg voorop. Om te peilen hoe het met de kwaliteit van de geboden zorg staat, heeft deze praktijk zich laten visiteren. Dit is gebeurd via de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde, de beroepsvereniging van tandartsen.

Ze kijken naar: Of de praktijk de zaken goed organiseert; Of de praktijk wet- en regelgeving naleeft; Of de patiënt zorg krijgt volgens kwaliteitsnormen. Na afloop van een visitatie ontvangt een praktijk een rapport met een evaluatie en aanbevelingen. Met het rapport in de hand kan een praktijk verder werken aan het verbeteren van de door hen geboden kwaliteit.Wij zijn zeer ervaren in het begeleiden en behandelen van kinderen (van 1 t/m 17 jaar). Wij hebben hele lieve, deskundige tandartsen en tandartsassistentes die ervoor zorgen dat elk kind weer met een glimlach naar huis gaat. Preventie staat bij ons bovenaan en dat doen we samen met de kinderen en hun ouders / verzorgers.

Tandarts Zoetermeer - Tandartspraktijk Von Brucken Fock

Onze praktijk is ingericht met vrolijke kleuren. Met onze Dental Car doen wij de halfjaarlijkse controles bij alle basisscholen in Zoetermeer. Wij behandelen volgens de landelijke kwaliteitsrichtlijn voor kindertandheelkunde en werken samen met diverse specialisten op het gebied van logopedie, orthodontie en kindertandheelkunde. Hierdoor kunnen wij elk kind kwaliteit bieden!.

Vergelijk gratis alle tandartsen in de regio van Zoetermeer en kies een die bij jou past. Via kan je gratis contact opnemen met een tandartspraktijk in Zoetermeer. De gemiddelde beoordeling van de tandarts in Zoetermeer is een 7,9 (67 beoordelingen)

Wij zijn een moderne tandartspraktijk met twee locaties, één in het centrum van Zoetermeer en één in het centrum van Den Haag. Wij zijn een jong en dynamisch team van tandartsen en tandheelkundigen die het streven hebben om de mondzorg volgens de laatste ontwikkelingen te implementeren en toe te passen.

Orfeokliniek Zoetermeer - Orfeokliniek Zoetermeer

Wij doen er alles aan om het tandartsbezoek in Zoetermeer of Den Haag zo aangenaam mogelijk te maken. In Zoetermeer is het mogelijk om onder narcose een behandeling te doen. Onze praktijk in het stadshart van Zoetermeer is makkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met auto. Wij hebben eigen parkeerplekken waar u kunt parkeren.

Wij hebben korte wachttijden voor alle tandartsbehandelingen en als tandarts in Zoetermeer hebben wij eraan gedacht om de praktijk kindvriendelijk in te richten. Zo zorgen wij dat uw bezoek aan de tandarts met uw kinderen soepel kan verlopen. Onze tandartsen en ons ondersteunend team kunnen zeer goed met kinderen overweg - tandartspraktijk zoetermeer.

We proberen ons hiermee van andere tandartsen in Zoetermeer te onderscheiden door net een stapje extra te zetten voor onze patiënten. Onze praktijk in het centrum van Den Haag is vijf minuten lopen van de Grote Markt, het is goed te bereiken en vaak kan er in de straat geparkeerd worden.

Zoek Jij Een Lieve Tandarts In Zoetermeer?

Tandartspraktijk Dosti is gevestigd in Zoetermeer in de wijk Seghwaert. Het team bestaat uit de tandarts, mondhygiëniste en tandprotheticus. Dit betekent voor u als patiënt dat u voor alle veelvoorkomende behandelingen bij ons terecht kunt. Bij Tandartspraktijk Dosti staan goede zorg en persoonlijke aandacht centraal. Onze mondzorgprofessionals nemen de tijd voor u.

Het is door onze onthaaste manier van werken dat patiënten met angst voor de tandarts steeds vaker hun weg vinden naar onze praktijk. We zijn er trots op dat deze doelgroep vertrouwen in ons vindt. Als u zelf angst hebt voor de tandarts, en/of al langere tijd niet meer op controle bent geweest, geeft u dit dan gerust aan.

Geen verrassingen: Tandartspraktijk Dosti hanteert de tarieven die zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Waar dit mogelijk is ontvangt u een prijsopgave vooraf, zodat u niet voor een verrassing komt te staan. Meertalige praktijk: Naast Nederlands spreken wij de talen Engels, Russisch, Farsi, Pashto en Koerdisch.

Verlinden E E In Zoetermeer - Denieuwepraktijk

Tajana opent Tandartspraktijk Westerhof: 'We zijn een vertrouwd gezicht  voor elke patiënt' - indebuurt ZoetermeerEen kijkje binnen bij Dental Clinics Zoetermeer - Werken bij Dental Clinics


De tandarts en het team van Tandartspraktijk K.H.Lie bieden u zorg,persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk,zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid.

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer. Wij nemen op dit moment geen nieuwe patiënten aan. Heeft u vragen? Dan kan dit telefonisch of via het formulier op onze website.

Wij staan klaar om uw te helpen aan een stralende glimlach! Bij Tandartspraktijk Dental Luxe in Zoetermeer, hebben wij de meest zorgzame en lieve tandarts van Zoetermeer! U kunt direct een afspraak maken via onderstaande knop, of u kunt onze specialisaties bekijken. Wij heten u van harte welkom bij Tandartspraktijk Dental Luxe in Zoetermeer, de meest zorgzame tandarts in Zoetermeer! .

Tandheelkundig Centrum De Leyens In Zoetermeer - Tandarts

Dé praktijk voor de algemene tandheelkunde en verschillende specialisaties, waar u in een rustige en vertrouwde omgeving wordt behandeld. Tandheelkunde zien wij als een ambacht, waar kwaliteit en een goede communicatie essentieel zijn. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen, en zijn pas tevreden wanneer u tevreden en lachend de praktijk verlaat.

Door middel van uiteenlopende behandelingen is het mogelijk uw gebit, uw lach en zelfs uw zelfvertrouwen een boost te geven! Door een stralende witte lach gaat u gelukkiger door het leven. Laat u verrassen wat dit voor u kan betekenen. Gaby Groeneveld, Tandarts (kindertandarts zoetermeer).

Vanaf het moment dat hun eerste tandje doorbreekt, mogen ze mee naar de tandarts. Wij zullen u en uw kinderen op een leuke manier begeleiden bij de ontwikkeling en verzorgen van de mond. Wij werken volgens de Gewoon Gaaf! methode van het Zilveren Kruis. Onderzoek laat zien dat dit tot 70% minder gaatjes kan leiden.

Tandarts - Vacatures In Zoetermeer - 25 Augustus 2022 - Indeed

Onze locatie in Zoetermeer zorgt voor een warm welkom! Onze wachtkamer is voorzien van comfortabele stoelen en mooie planten en het speelse interieur zorgt voor een ontspannen sfeer. Met een stapeltje tijdschriften bieden wij u de mogelijkheid om even de gedachten te verzetten en daardoor zo ontspannen mogelijk in de behandelstoel plaats te nemen.

Zoetermeer is makkelijk aan te rijden vanaf de A12. Onze locatie ligt vlakbij de afslag van de A12 (Afslag 8 richting Bleiswijk/Benthuizen/Zoetermeer-Noord). Kiespijn en andere orale klachten kunnen een ware hel zijn. Pas als er iets mis is, merken we hoe veel we onze mond gebruiken, bijvoorbeeld met het eten en tijdens communicatie.

Maar natuurlijk zijn er nog veel meer kwalen en aandoeningen die zich in onze mond kunnen voordoen. Het kan lastig zijn om naar de tandarts in Zoetermeer te gaan als u nog nooit eerder geweest bent, slechte ervaringen bij voorgaande tandartsen heeft of gewoon doodsbang bent voor pijn. Elke tandarts in de Tandartsenkliniek weet dit.

Een Goede Tandarts In Zoetermeer? - Tandartsregister.nl

Over ons - Poorter Tandartsen - Tandarts ZoetermeerEen kijkje binnen bij Dental Clinics Zoetermeer - Werken bij Dental Clinics


Zeker niet nu vrijwel alle behandelingen pijnloos uit te voeren zijn. Elke tandarts is uitermate vriendelijk en begripvol, zodat zij u met veel geduld en toewijding professioneel van dienst kunnen zijn. Er worden verschillende behandelingen uitgevoerd waarin de tandarts gespecialiseerd is. Samen houden we het coronavirus buiten de deur. Wij treffen voorzorgsmaatregelen om de kans op een besmetting zo klein mogelijk te houden.

Vooraf vragen wij u vriendelijk of u symptomen heeft van het coronavirus en of u onlangs met iemand in contact bent geweest die besmet is. Het is verplicht een mondkapje te dragen totdat u op de stoel zit voor behandeling. Wij dragen beschermende handschoenen en eveneens een mondmasker. Wij maken meerdere keren per dag de praktijk schoon.

Zo houden wij een tandartsbezoek veilig.

Meertalige Tandartspraktijk Zoetermeer, Spoedtandarts ...

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie . Heb je interesse? Stuur dan een e-mail met cv naar ons e-mailadres: Welkom bij , een moderne en tandartspraktijk gevestigd in . Hier vindt u alle vormen van hoogwaardige tandheelkundige zorg . Ons team van richt zich op algemene tandheelkundige zorg, en , met als doel het behoud van een zo hoog mogelijke van uw gebit.

In een ontspannen sfeer zoeken we met u naar de beste behandeling. Loop gerust eens bij ons binnen of bel voor een kennismakingsgesprek. Wij maken graag tijd voor u vrij. Vanaf werken wij met de waarmee wij uw gebit kunnen scannen. Dat betekent dus met grote nauwkeurigheid, tijdsbesparing en .

Tandarts Zoetermeer - Tandartspraktijk BordeauxTandarts Zoetermeer - Welkom Bij Tandartsen Nesciohove


Het deskundige en vriendelijke team van Von Brucken Fock staat voor u en uw familie klaar om u een veilige en pijnloze behandeling te geven. We bieden verschillende soorten behandelingen aan, waaronder de algemene tandheelkunde waar periodieke controles, gebitsreiniging en het verhelpen van gaatjes onder vallen. Bij de mondhygiënist of preventieassistente wordt er extra aandacht besteed aan het voorkomen van tandvleesproblemen en tandbederf.

Wereldlach Zoetermeer - Orthodontisten Praktijk Wereldlach ...

Als de originele vorm van uw tand of kies beschadigd is, dan kunnen we een kroon bij u plaatsen. Mocht de gehele tand of kies niet meer te redden zijn en vervangen moet worden, dan wordt er een brug over het open gat gemonteerd. Een implantaat kan dan als kunstwortel dienen.

Navigation

Home

Latest Posts

Tandarts Winschoten

Published Dec 01, 22
8 min read

Torx Schroevendraaier Met Gaatje

Published Nov 30, 22
3 min read

Tandarts Veenendaal

Published Nov 06, 22
10 min read